Saturday, March 30, 2013

Mian hae...

When things do not get any easier,

When too many hearts will be broken,

When the time has finally come..

Then I know I have to walk away..

I'm sorry for all the troubles..

I'm sorry for not trying my best..

I'm sorry for breaking all the rules..

Because I choose to walk away..

p/s: Please live happily. :-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, March 27, 2013

Yang Saya Mahukan....

"Mama tahu taste along ni... Nak yang macammana... Nak yang tinggi...yang putih.... Tapi kalau gelap sikit pun takper kan... Susah ni nak cari... "

Apakah??! Hampir tergolek berguling-guling dengar kata-kata ini. =)) =)) Tapi sebenarnya memang saya gelak sampai sakit perut sebab tak sangka itu yang Mama fikirkan taste anak sulungnya. OMG!~

Honestly saying, saya prefer yang perangai handsome. ^_^ Kalau perangai handsome, maka handsomelah segala-galanya.. Rupa itu satu bonus!!

But still!!!

Kalau mampu, saya nak yang macam ni.....



atau yang macam ini....


Kalau mampu!! Kalau!! Hahhahahahhahahahahah!! Saya honest okehhhh... =))


Oh lupa, selamat pengantin baru, encik! ^_^ I'm happy for you... Semoga kebahagiaan milik anda sentiasa... I pray for your happiness.. ;-)

p/s: Ku bilang kalau...! :))

Friday, March 22, 2013

Kembali Berlari~ ^_^


Yay! Alhamdulillah.. Untuk tahun 2013 ni, saya telah bertekad untuk kembali berlari! Tahniah utk diri sendiri!! :)) Hampir 2 tahun saya tinggalkan arena berlari ni (akibat kehilangan semangat & perkara-perkara yang menyedihkan), sekarang saya dah ready untuk berlari semula..hehehhe... No no, bukan kerana Running Man, tapi ini untuk kesihatan fizikal & mental saya... Run for your life!!! :))

Weekend ni masih relax2 di rumah. Tapi bermula weekend depan & depan depan..jadual saya full dgn aktiviti! Aktiviti sama ada di ofis, dalam negara atau di luar negara.. Ahaks!~ Harap2 kesihatan saya mantap & stamina pun meyakinkan.. Hohohoho...

Hari ini cousin saya, Nadia bernikah. Jadi selamat pengantin baru buat beliau & suami! ^_^

Perlu recharge tenaga. Recharge segala-galanya!!

Oh lupa. Buat sahabatku, Zurin yang akan berkhidmat di Dubai selama sebulan mulai esok, have a safe journey and all the best!! ^_^

p/s: Don't walk. Run!! ;-)

Monday, March 11, 2013

.........


Picture speaks louder than words.. -_-

p/s: Counting days for our next trip.. ;-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, March 7, 2013

My Rambling (Version 3.0)

1. Hari ini hari Khamis. Tapi banyak benda kena selesaikan. Chaiyo!! ^_^

2. CD-RW saya telah di'finalized'kan oleh komputer di ofis.. Grrrrrr~ X-(

3. Kena beli CD-RW baru!! Grrrrrrr lagi... X-( X-(

4. Saya nak belajar buat roti sendiri. Doa-doakannnn!! :))

5. Minyak wangi yg abah hadiahkan buat saya teringat bau-bauan di Masjidil Haram.. So soothing.. :)

6. 2013 will be very hectic.. Hectic in a good way, insyaAllah.. ;-)

7. Sedang cuba fulfill semua personal target saya untuk tahun ni.. Berusahalah!

8. Kadang-kadang manusia ni kena sound direct baru boleh selesaikan masalah. :-p

9. Tiap kali nak tidur, tutup mata..mesti terbayang life di MMU, UiTM.. Ermm.... Beautiful memories.. Yang tak akan berulang kembali.. :)

10. Semoga lebih berfokus tahun ni.. Aminnn... ^_^

p/s: You'll be missing me...hehehehe.. :-p