Tuesday, June 25, 2013

Hanya untuk pencinta tudung bawal & kaftan... ;-)

Ok, nak promote sikit. Bagi peminat tudung bawal & kaftan batik khususnya, anda boleh cuci mata di page agen kami di Tudung Bawal & Kaftan Lovers.


Harga jualan adalah sama seperti di laman web IwansBerkat. Perbezaannya diuruskan oleh orang yang berlainan.. ^_^ Seperti biasa, harga jualan adalah sama dengan yang anda boleh dapati di bazar-bazar di Kota Bharu.. Jadi sangat jimat bagi mereka yang tak dapat travel ke KB..heheheh.. Hanya tambah kos penghantaran dengan PosLaju, insyaAllah sampai kepada anda dengan selamat.. ^_^

Jadi, apa tunggu lagi! Visit & Like page Tudung Bawal & Kaftan Lovers segera!! Produk berkualiti, insyaAllah anda berpuas hati.. ^_^

p/s: Countdown to Ramadhan!! ;-)

Saturday, June 8, 2013

Bila tak sihat... -_-

Ini boleh jadi ubat-ubatnya... 
(Attention: Applicable only to the writer)

  • Kadang-kadang bau kafein sahaja sudah boleh membahagiakan.. ^_^
  •  Good music helps me to relax.. ;-)

  • Diakui tidur adalah kaedah paling cepat untuk kembali sihat..

Tapi..
Saya rasa dia di bawah ini boleh jadi ubat paling mujarab serta-merta.
XD


Uhuks! Ini gambar lama. Encik, boleh jangan buat rambut macam ni lagi next time? Jantung saya tak cukup kuat sejak akhir-akhir ni...
-_-

p/s: Bitter + Sweet.

Monday, June 3, 2013

My Rambling (Version 5.0)

1. Asyik tulis, edit & delete entri kali ni. Aisyhh... -_-

2. Mungkin terasa penulisan terlalu beremosi. Jadi baik delete sebelum berlaku sebarang perkara yang tak diingini..

3. Jom serap positive vibe.. Fuhhhhhh~ ^_^

4. Induction Day untuk Sem Jun dah selesai.. Alhamdulillah... :)

5. Sudah bulan Jun rupanya.. Bila agaknya saya nak berhenti menghitung... *sigh*

6. Banyak soalan yang tak terjawab. Tapi saya rasa, jawapan terbaik ada pada Dia. Kunci kepada semua persoalan adalah sabar. :)

7. Hari tu cuba buat roti sendiri. Tapi misi gagal!! Kerana silap bancuhan..sobs~

8. Don't worry. Saya akan cuba lagi! ^_^

9. Saya tahu ada stalker sedang baca blog saya sekarang... Ahaks!! :-p

10. Sudah sampai di surah Al-Ahzab.. Syukur alhamdulillah...

p/s: Ramadhan sudah dekat... ;-)

~ XD ~